8 Mayıs 2010 Cumartesi

YAZ GELİYOOOOOOR!

Baykalın seks skandalı çok üzdü beni. Ama hiçbir şey keyfimi kaçıramaz. Sıcak havaları o kadar çok seviyorum ki anlatamam! Bu yaz için yaptığım bütün planlar yatmış olsa da çok ama çok mutluyum. Güneş, kum, deniz, müzik, aşk, eğlence, tatillll, güzel delikenlılar hatunlar, saklanacak göbekler, kalın bacaklar, yaz alışverişi, anlatmaya değer yüzlerce anı... Yaz kesinlikle yılın en sevdiğim zamanı.

Haydi kendi kendimize söz verelim, bu yaz evde aylak aylak dolanmak yok!
  • Evde durmaktaki tek amacımız piyano çalışmak olmalı.
  • Bol bol bisiklete binecek, paten kayacak ve gitar çalacağız!
  • İstanbulda kalsak bile paten için caddebostana, bisiklet için adaya gideceğiz, Bebek'e kadar yer yer koşup yer yer yürüyüp sonunda denize nazır güzel bir kahvaltı edeceğiz!
  • Denize gireceğiz, hepimiz ilk haftadan banderas olup beyaz elbiseler giyeceğiz, bol bol fotoğraf çekeceğiz!
  • Saçlarımızı kesmeyeceğiz, ve telefonumuzu elimizden bırakacağız!
  • Alaçatıya giderken dünyanın en iddialı en seksi giysilerini götüreceğiz çünkü bu yaz kıpır kıpır geçecek, sıradan olmaya & modaya uymaya EVET!

Yaza girmeden önce yapmamız gerekenler de var tabi. Şimdiden bikinilerimizi giyip kontrol ediyoruz, her gün en az 100 mekik çekiyoruz. Ve unutmadan 16 Mayıs'ta İş Sanat'ta Peer Gynt'ün son gösterimini izliyoruz. 19 Mayıs'ta Galata Derneği'nde (Galata Kulesi Sokak No:21) Burcu Aktaş'ın öğrencilerinin piyano konserini dinliyoruz.


30 Mayıs'ta da İstanbul Atatürk Fen Lisesi'nde Yıldızlar Pikniği var. Haydi bakalım kampçıklar, yaz geliyoooooor!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder